Beauty & Style a Mokkában: íme a nyári hajtrend!
Beauty and Style Kiallitas 2018 Fodraszinfo Mokka

2018. május 23-án nem mindennapi meghívást kapott a Fodrászinfó: a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában volt lehetőségünk bemutatni a legújabb hajtrendeket és a közelgő Beauty & Style Szépségipari Kiállítást. Nézd meg a teljes videót, amiben Raunicker Ivett kiállításigazgató és Hansági Dorka, a Fodraszinfo.com főszerkesztője szerepel, kattints:

Beauty & Style a Mokkában: íme a nyári hajtrend!

A TV2 Mokka műsorába egy nem mindennapi frizurakollekciót vittem magammal, a RUSH Hair Academy Lost Rebels munkáját, ami a 2017-es British Hairdresser of the Year fodrászverseny győztes munkája. Ez az egyik legnagyobb nemzetközi verseny, az egész fodrászvilág erre figyel. Azért ezt a kollekciót választottam, mert többek között az ilyen jellegű munkák határozzák meg a következő év frizuratrendjeit és fontosnak tartom bemutatni őket a nagyközönségnek is.

Az extrém frizuráktól nem kell megijedni, ez ugyanúgy működik, mint a kifutók világa a ruhadivatban: nem pontosan ezeket a frizurákat fogjuk viselni, hanem ezek egy letisztult változatát. Így érdemes a hajakat elemeiben vizsgálni, amiben felfedezhető az aktuális trend.

Nyári hajtrend 2018

  • Hajszínező spray-k: rózsaszín, kék, zöld, lila. Néhány hajmosásig tart a hajszín. Nincs szőkítés és hosszú hónapokig tartó, esetleg a vendégnek nem tetsző hajszín. Ezek a világosabb hajban remekül mutatnak.
  • Fonatok minden mennyiségben: itt is a laza frizurák hódítanak. Kócos, rendezetlen hatás a nyerő.
  • Kendők: a kendő és a hajpánt újra divat. Nagyon praktikus és egyben kislányos, bájos hatást kelt, minden hajhosszban alkalmazható. Merjünk színes, mintás és egyszínű kendőket is hordani, lényeg a változatosság!
  • „Undone”, azaz befejezetlen hatás: frizuránk legyen olyan, mintha éppen most keltünk volna ki az ágyból. Enyhe loknik, lazán leomló tincsek a trendik idén nyáron.
  • Göndör haj: az egész év legnagyobb trendje! Minden megvalósításban: a laza lokniktól az afro göndörségig, minden divatos.

Beauty & Style és a Fodrászinfó a Mokkában

Kattints a képre a videó elindításához!

 

A professzionalitás mindenekelőtt: járjunk szakmai rendezvényre!

Mind a fodrászoknak, mind a nagyközönségnek azt ajánljuk, hogy legyenek nyitottak az újra és járjanak szakmai rendezvényekre. Egy-egy új kiállítás, mint amilyen a Hungexpo októberi Beauty & Style Szépségipari Kiállítása is, remek betekintést ad a szakmának és a nagyközönségek egyaránt az aktuális divatról és a professzionális termékek széles tárházáról. Itt lehetőség van a termékeket és a kezeléseket, újdonságokat megismerni, kipróbálni és kedvezményesen megvásárolni.

Beauty & Style Szépségipari Kiállítás 2018

2018. október 26-28.

Hungexpo

Írd fel a naptáradba, ott a helyed!

A nagyszabású szépségipari rendezvényre kiállítók jelentkezését az alábbi linken várják a szervezők:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: Fodraszinfo.com, TV2

 

Ha úgy gondolod, hogy ez a hír másnak is hasznos lehet, köszönjük a Like-ot és megosztást!

Közzétéve: 2018-05-23 12:37

Beauty and Style Kiallitas 2018 Fodraszinfo Mokka
Kommentek
Kapcsolódó cikkek
Inspirálódj az Indola nyári hajstílusaival: Pure B... Inspirálódj az Indola nyári hajstílusaival, ismerd meg a Pure Basic és Sheer Botanic különlegességét! 2018-ban nagy szerepet játszik a letisztultság: pasztell színek, természetesség, minimalizmus a tökéletesség erejével! Minél egyszerűbb, annál jobb, azaz a kevesebb néha több! Az Indola két nyári...
2017 és 2018 legmenőbb hajszíntrendje: Tiger Eye H... A világ szépen lassan elérkezett oda, mikor a trend már nem a kifutókon születik, hanem a véleményvezérek Instagram posztjaiból növi ki magát. Így van ez most is, ezúttal 2017 legújabb hajfestési trendjével kapcsolatban, mely a Tiger Eye Haircolor, azaz a tigrisszem melír névre hallgat és úgy néz ki...
Veress-Győri Sándor: Pause frizura kollekció Nem kell megijedni, Veress-Győri Sándor, a frissen, Londonból Sopronba hazaköltözött fodrászmester, a Sassoon Covent Garden egykori kreatív igazgatója nem tart rögtön szünetet, épp ellenkezőleg: a Pause – azaz szünet – névre keresztelt kollekciója nyitja a hazai „fodrász új évet”. Kattints és ismerd...