Beauty Marketing Experts exkluzív koktélparty
Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_cover

A Beauty Marketing Experts 2018. július 22-én rendezte meg exkluzív és limitált létszámú koktélpartiját a szépségszakma képviselőinek. Az újfajta kezdeményezés igazán nagy sikert aratott, hiszen a szakmai diskurzus mellett a résztvevőknek is lehetőségük nyílt megismerni egymást egy-egy koktél mellett.

Eltérni a megszokottól

Barna Alexandra nem csak beszél a marketingről, hanem remekül kamatoztatja is tudását. A Beauty Marketing Experts exkluzív koktélpartiján sok meglepetéssel és apró figyelmességgel találkozhattak a résztvevők: a névre szóló csokoládé, az előadáshoz a jegyzetfüzet, a friss virágok, a koktélok és ínycsiklandó fingerfood mellett Szandrának mindenkihez volt néhány kedves szava, melynek összessége igazán barátivá és különlegessé tette a rendezvényt.

Beauty_marketing_Experts_koktelparty_2018_001

Marketinget oktatni – másképp

Szandra és csapata közel egy éve indította el a Beauty Marketing Experts vállalkozást, aminek célja a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) segítése a marketing és a szalon management minden területén. Mielőtt valami száraz anyagra gondolnál, felejtsd is el: Szandra képzései gyakorlatorientáltak és mindenki számára érthetők, azonnal használható trükköket biztosítanak.

Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_001

Nyáron megtervezni a karácsonyi promóciót

A háromórás koktélparty tematikája eléggé szerteágazó volt, így minden szakmabeli megtalálhatta benne a neki igazán szimpatikus elemet. Szandra az árazástól indult, kitért a szalonetikettre, beszélt az új vendég protokollról, az otthon használatos professzionális termékek tovább értékesítési lehetőségeiről, majd a karácsonyi promócióról is. A résztvevők világosan látták, hogy a szervezettség és az előre tervezés milyen fontos és a vendégek bizalmának építése során milyen számottevő.

Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_001

Szakmai marketing tippek és trükkök

A szolgáltatók – kevés kivételtől eltekintve, – néhány éve kezdtek el igazán foglalkozni arculattal, a munkájuk bemutatásával, önmaguk reklámozásával. Marketing tippekre, trükkökre, kézzelfogható javaslatokra pedig mindenki vágyik, amit ezen a képzésen meg is kapott. A limitált létszám pedig jó terepet biztosított arra is, hogy Szandra egy-két olyan fogást osszon meg a résztvevőkkel, ami éppen az egyediség miatt fog tudni működni a vendégek körében.

Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_001

Beauty Marketing Experts továbbképzések

Ha Te is kíváncsi vagy arra, hogyan tudsz kitűnni a sok fodrászszalon közül, milyen promócióval tudod fellendíteni vállalkozásodat és hogyan tudod biztosítani, hogy előjegyzési naptárad mindig tele legyen, jelentkezz a Beauty Marketing Experts csoportba, ahol rendszeresen osztanak meg friss és érdekes tippeket ezzel kapcsolatban:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: Barna Alexandra, fodraszinfo.com

 

Tetszett a beszámoló? Máskor is szívesen olvasnál hasonló képzésekről? Akkor segítsd munkánkat egy Like-kal és megosztással! Köszönjük 🙂

Közzétéve: 2018-07-22 22:30

Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_001
Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_001
Beauty_Marketing_Experts_koktelparty_001
Kapcsolódó cikkek
Buzássy Steven: A sikeres fodrász szolgáltatás tit... Buzássy Steven éppen egy hete "szóvá.tette" már nálunk, akkor a hajvágás alapjairól írt. Ezúttal megint nem fogta vissza magát és gondolatait a sikeres fodrász szolgáltatásról írta meg. A teljes anyag itt olvasható, de vigyázat, ez hosszú és velős lesz! Beszéljünk most csak a hajvágásról. A sikerne...
Fodrászszalon arculat Szeretnéd, hogy fodrászszalonod megjelenése professzionális legyen? Irigykedve nézed a külföldi szalonok menő és egységes megjelenését? Te is szívesen megújítanád üzleted és kommunikációd, de nem tudod, hogy hol kezdd? Segítünk: az első lépés az egyedi arculat kialakítása. Ezúttal Eckert Péterrel, a...
5 jel, hogy a gyereked biztosan fodrász lesz! Mi leszel, ha nagy leszel? Egészen biztosan fodrász! Ha a kisgyereked ebben nő fel, bizony benne van a pakliban, hogy már egész pici korában erről kezd álmodozni. Íme 5 jel, hogy a gyereked biztosan fodrász lesz! 5 jel, hogy a gyereked biztosan fodrász lesz! Biztos mindenki emlékszik, hogy kiskorá...