Save the Date: Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás
beauty_and_style_hungexpo_2018_cover

2018 a szépségszakmák éve lesz, ezt megünneplendő a Hungexpo is egy vadonat új rendezvénnyel készül, a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítással és Vásárral. Már most érdemes feljegyezni a dátumot, hiszen a rendezvény látogatása a szépségszakmák képviselőinek teljesen ingyenes! Save the date: 2018. október 26-28. Lássuk a részleteket!

Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpo-n!

A Hungexpo Zrt. immáron 50 éve a magyar, és mostanra már a közép-kelet-európai kiállítás-szervező piac meghatározó szereplőjeként 2018-ban új kiállítással jelentkezik.

A Beauty & Style egy olyan magas színvonalú professzionális kiállítási platform, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika együttesen megjelenik. A rendezők célja a szépségipar új, innovatív megoldásainak a bemutatása a szakma és a nagyközönség számára.

“A kiállításra várjuk a szépségipar, valamint a tervezői divat területéről a szakembereket és döntéshozókat, a nagyközönségnek szóló napokon pedig számítunk mindenkire, aki érdeklődik a szépségipar újdonságai iránt, és szívesen eltölt egy hétvégét a szépségápolás jegyében.” – nyilatkozták a Fodrászinfónak a szervezők. 

beauty_and_style_hungexpo_2018_001
Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2018

A Beauty & Style kiállítás nagykövete Debreczeni Zita

„Örömmel fogadtam a felkérést a Beauty & Style kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Én magam is szívesen fordulok szakértőkhöz, akik személyre szabottan adnak tanácsokat, ötleteket smink és frizura témában és segítenek a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékek és kezelések kiválasztásában is.”

debreczeni_zita_001
A Beauty & Style kiállítás nagykövete Debreczeni Zita

Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás infók

Időpont

2018. október 26-28.

Nyitvatartás

péntek 10.00 – 19.00
Szombat – vasárnap 10.00 – 18.00

Helyszín

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

H-1101 Budapest, Albertirsai út 10., G pavilon

Szívesen lennél kiállító a rendezvényen? Kattints a Jelentkezem gombra és töltsd le a Jelentkezési ívet!

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Képek: Hungexpo

Közzétéve: 2017-12-20 18:56

beauty_and_style_hungexpo_2018_001
debreczeni_zita_001
Kapcsolódó cikkek
Revlon Style Masters Fodrászverseny 2018 felhívás... Minden általunk szeretett szakmában eljön a pillanat, amikor úgy érezzük többre vágyunk, legyen szó elismerésekről, továbbképzésekről, de leginkább a szakmai fejlődésről! Unod, hogy csak a szalon falai között kamatoztatod tehetséged? Szeretnéd megváltoztatni az életed? Jelentkezz a Revlon Style Mast...
Eredeti hajszín visszaállítása Sok-sok évnyi hajfestést követően vendéged egyszer csak úgy dönt: ő bizony szeretné viszont látni eredeti hajszínét, most azonnal, de rögtön. Mi tévő legyél? Fátrai Krisztina fodrászmester elmondta nekünk a lehetséges alternatívákat, megoldásokat, érveit a témában pro és kontra, mi pedig jól megírtu...
Képíró Tamás újra a Wella Professionals oktató fod... Az utóbbi néhány hónapban felbolydult a fodrászati piac, a Wella Professionals változásaitól volt hangos minden platform, fodrászüzlet és szakmai csevej. Most úgy tűnik, hogy a márka forgalmazása elindult a Sirowa Hungary Kft. keze alatt, akik az oktatási rendszer átalakítására is nagy hangsúlyt fek...