BREAKING: 2018 nagy újdonsága a holografikus hajtrend
2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghodit_cover

A rengeteg különböző frizura, árnyalat és színkavalkád már sok is néha a szemünknek. Mindenkinek olyan élénk és szikrázó frizurája van, hogy szinte be sem tudjuk fogadni. Egy viszont biztos, a legújabb trend a holografikus hajtrend, ami felüdít mindenkit a sok élénk frizura után. 

2018 nagy újdonsága a holografikus hajtrend – de mi is ez?

Bár lényegében ez is egy elég komoly színkavalkád, de nem olyan vibráló és élénk, viszont annál mutatósabb és szemrevalóbb. A legjobban platina- vagy fehérszőke hajon mutat, van benne lila, rózsaszín, kék. Olyan árnyalatot választunk, ami csak tetszik, a lényeg, hogy a színátmenetek passzoljanak és hogy ezek pasztellszínek legyenek.

2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghódít_01

Ross Michaels hairstylist felelős ezért az új őrületért, ami az Instagram népét már megőrjítette. Persze nem igazi hologramban gondolkoztak, mikor ezt kitalálták, hanem abban, hogy olyan összhatást keltsenek, ami színes is, ám nem túl tolakodó. 

A kékes, rózsaszínes, lilás keverék váltja ki ezt a holografikus effektust.

2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghódít_03

2018-ban mindent meghódít a holografikus hajtrend

Bár a tengerentúlon ez volt az idei év egyik legmenőbb frizurája, itthon még csak elvétve látni ilyen frizurákat. De valószínűleg 2018-ban már sokkal többen vállalják be ezeket a színeket. 

2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghódít_02

Holografikus hajtrend elkészítése szakszerűen

Fontos, hogy ne akarjuk otthon felkenni magunknak ezeket a színeket, mert nem úgy fog sikerülni a végeredmény, mint a fotókon. Egyrészt passzolnia kell a színeknek és az átmeneteknek, amit elég nehéz kivitelezni otthon a tükör előtt, másrészt pedig nem igazán tudná senki úgy rétegezni ezeket a színeket, ahogy egy szakember. Mielőtt ezt a frizurát választanánk, mindenképp beszéljük meg a fodrászunkkal, hogy milyen árnyalatba menjen és kérjük ki tanácsát is: mi állna jól nekünk.

2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghódít_04

 

Holografikus hajszín a mindennapokban

Az biztos, hogy ez a haj szuperül mutat, ám nem biztos, hogy minden munkahely könnyedén tolerálja. Éppen ezért, az ekészítés előtt érdemes átgondolni, vajon a fellángolás után valóban jó döntés-e ilyen frizurát kérni fodrászunktól. Ha a válasz egyértelmű igen, akkor vágjunk bele!

Szöveg: Kristóf Anikó

Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt

Szerintetek itthon is nagy sláger lesz? Kommentben írjátok meg a véleményeteket!

Közzétéve: 2017-12-22 11:11

2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghodit_03
2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghodit_cover
2018-ban a holografikus hajtrend mindent meghodit_02
Kapcsolódó cikkek
Rövid női frizura trend 2018 Csonka Tímea fodrász 2014 januárjában gondolt egy nagyot és elkészítette saját frizura kollekcióját, mely teljes mértékben a rövid hajakra épül. A képek és a bemutatott frizurák abszolút megfelelnek a mai divatnak is, ezért arra gondoltunk, visszanyúlunk hozzájuk és bemutatjuk nektek ezeket a hajaka...
2017 és 2018 legmenőbb hajszíntrendje: Tiger Eye H... A világ szépen lassan elérkezett oda, mikor a trend már nem a kifutókon születik, hanem a véleményvezérek Instagram posztjaiból növi ki magát. Így van ez most is, ezúttal 2017 legújabb hajfestési trendjével kapcsolatban, mely a Tiger Eye Haircolor, azaz a tigrisszem melír névre hallgat és úgy néz ki...
Őszi alkalmi frizurák 2017 A múlt héten került megrendezésre a Rossetti Bizsu workshopja, ahol a sálak és ékszerek mellett kis betekintést is nyerhettünk a 2017-es őszi alkalmi frizurák divatjába. A bemutatón ugyanis a JOICO márka kreatív vezetője, Szikriszt József készítette a frizurákat. Következzenek 2017 legdivatosabb ősz...