Kiemelt tartalom
Ha tetszik az oldalunk, nyomj egy like-ot, vagy oszd meg az oldalt ismerőseiddel, barátaiddal!
Trend
Köröm, trend, inspiráció és görbe tükör – avagy egy rendhagyó Fodrászinfó-cikk
Interjúk
Fodrász állás külföldön: Ausztria
Fodrászhírek
WorldSkills Kazan 2019: versenyfelhívás fodrász szakmában
Korábbi hírek
Nézetek
Lista
Képes
Trend
Fodrász-technikai trend 2019: negative space technique, avagy játék a negatív térrel
Business
Fodrász team bemutatkozó: a Saco fodrászcsapata
Trend
Az örökérvényű szexepil: hullámok és göndörség
blondme_iconiccollection_skp_saloninternational_cover
Ikonikus szőke hajszíntrend

A szőke hajszínvilág egy kimeríthetetlen területe a fodrásziparnak, lássuk milyen ikonikus szőke kollekciót alkottak a Schwarzkopf Professional nemzetközi fodrászai. Ikonikus szőke hajszíntrend!

Trend
Muller Levai Monika latvanyfodrasz
Müller Lévai Mónika, a látványfodrász

Müller Mónika élete a szakmája. Meg nyár óta a férje, így ezentúl férjezett nevén, Lévai Mónikának szólíthatjuk. Személyiségéből végtelen pozitivitás árad, amit vendégei is átvesznek. Mónika szerint székében ülve a hatás nem marad el: a frizura kifogástalan és „éppen ezt szerettem volna”, a smink makulátlan, a lélek pedig felpezsdül. Bemutatkozik a budai Bambusz Szalon látványfodrásza,...

Interjúk
fodraszbaki borbely play gombot borotval hajba
Play-gomb a frizurában: fodrászbaki level 100

Ugye csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik. Valószínűleg ezt mantrázza magának az a kínai borbély is, aki tévedésből egy giga Play-gombot borotvált vendége hajába. Fodrászbaki level 100.

Fodrászhírek
farkashair_ferfikollekcio_cover
Férfi frizura kollekció 2018 by Farkas Hair Salon

Ezúttal egy férfi frizura inspirációval teli trendanyagba kalauzolunk titeket, amelyet Császár Dániel, a Farkas Hair Salon fodrásza készített. A kollekcióban számos különböző fade és klasszikus hajvágó technikával és formával találkozhattok, amely remélhetőleg segít a saját képzeleteiteket is szabadjára engedni! A kollekció bár 2018-as, 2019-ben is bátran megállja helyét!

Trend
skp_igoravibrance_cover
IGORA VIBRANCE újratöltve – a Schwarzkopf Professional legkorszerűbb féltartós hajfestéke

A Schwarzkopf Professional IGORA termékei már 50 éve töretlenül jelen vannak a piacon, így nem véletlen, hogy a cég vezetőmárkájává vált. A korszerűsítésre azonban mindig szükség van, így született meg az új IGORA VIBRANCE! A Schwarzkopf Professional tehát újraértelmezte a féltartós hajfesték fogalmát. De hogy miben más az újratöltött IGORA VIBRANCE? Olvass tovább a részletekért!

Termékek
yearcompass ujevi fogadalom 2019 cover
Fodrászinfó évértékelő 2018

Ismét eltelt egy év… életem legizgalmasabb éve mind magánéleti, mind szakmai szempontból, de ezen a platformon most a Fodrászinfó a kiemelt csemete. Nagy öröm számomra, hogy erről írhatok és a sikereinkről, ráadásul nektek, hiszen nélkületek ez a csoda nem jöhetett volna létre… Lássuk, mit tartogatott nekünk 2018.

Fodrászhírek