Random Shooting day 13.

random s day 13

Sorozatot indítottunk – rákapaszkodva egy meglévő sorozatra és ez nem más, mint Koczka Random Shooting Day kollekcióinak bemutatása. Képek, érzések, random művek – keresd az egységet és vessz el a részletekben. Random Shooting day 13.

“Újra együtt dolgoztunk Olivérékkel. Ebben a csapatban új volt a Juli és a Viki, akik még egymással sem dolgoztak együtt előtte. Itt fiú modellünk volt, akinek szőke volt a haja. Mivel a styling egy sötét ruhákban megálmodott mood volt, ezért a modellünknek egy fekete, egyeneshajas-frufrus parókát találtam ki. Persze a paróka nem pont olyan volt, amit én elképzeltem, ezért a fotózás napján még a fiú fején formára vágtam azt. Nagyon szép megvilágítással pont olyan hangulatú képeket kaptunk, amit a stylistunk megálmodott a moodjában. Jó hangulatú műtermi fotózás kerekedett belőle. Annak ellenére, hogy a modellünk egy szőke rövid hajú srác volt, nagyon jól tudott azonosulni a fekete hosszabb hajával.”

random s day 13 random s day 13 random s day 13 random s day 13 random s day 13 random s day 13.jpg

Photo: César G. Touset
Photokord: Oliver Pusztai
Styling: Júlia Földi
Makeup: Viktória Kovács
Model: Dávid (Freefaces)
Hair: Koczka

A projekt Facebook oldala itt találhatóRandom S. Day 1. Random S. Day 2. Random S. Day 3. Random S. Day 4. Random S. Day 5. Random S. Day 6. Random S. Day 8. Random S. Day 9. Random S. Day 10. Random S. Day 11.

Tetszik a kollekció? Hamarosan jön a többi is. Köszönjük, ha nyomsz egy Like-ot és megosztást, ezzel is segítve munkánkat!