Pinwheel 2016 legmenőbb hajfestés technikája

Az ombre, a teknőspáncél, a sombre, a pixel és a fluid hair technika után most itt van egy újabb hajfestési őrület, ami már Magyarországra is begyűrűzött – olyannyira, hogy Facebook oldalunkon naponta 5-10 képet kapunk tőletek, ki hogyan készítette el vendégének. A Pinwheel, azaz „szélkerék” technika nagyszerűsége egyszerűségében és látványosságában rejlik, lássuk, mi is ez!

A Pinwheel hajfestési technika során nagyobb leválasztott panelekkel és általában egymáshoz közel álló árnyalatokkal dolgozunk, hiszen a technika lényege az, hogy a frizurát összefésülve remek színkompozíciókat hozzunk létre. A hajat általában 10 egyenlő részre osztjuk a fejbúbtól indulva. A panelek és színek számának variálásában pedig csak a képzeletünk szab határt.

A vendégeknek bátran ajánlható, hiszen a festés technikailag könnyen elkészíthető egy gyakorlott fodrász számára, arról nem is beszélve, hogy kedves vendégünk teljesen oda lesz technikai felkészültségünktől. Kísérletezzünk kollégáinkon, próbálgassuk a színkombinációkat és lepjük meg vendégünket egy pompás hajszínnel. Pinwheel-re fel, mutatjuk a világhálón megosztott szépségeket.

Pinwheel 2016 legújabb hajfestési technikája

 

És lássuk az egyik, Fodrászinfó Facebook oldalon megosztott Pinwheel-t:

Mit szóltok Török Szilvia fodrász extravagáns hajfestéséhez? Kinek tetszik? 😉 1-10?

A legelső Pinwheel a Fodrászinfó Facebook oldalán:

Csapjunk bele a hétfőbe egy nem mindennapi festéstechnikával. Zuly Beauty Salon munkája 1-10? Like? 😉

Közzétette: Fodrászinfó – 2015. november 30.

Közzétette: Fodrászinfó – 2015. december 28.

Írta: Hansági Dorka
Képek: Pinterest

UPDATE: Itt a Pinwheel step by step, kattints!

Mutasd meg Te is Pinwheel munkáid, küldd el Facebook oldalunkon üzenetben, hogy megoszthassuk több mint 64.000 követőnkkel! 😉 Köszönjük, ha nyomsz egy Like-ot erre a cikkre!