Vendégmágnes Fodrász Marketing Képzés

Új vendégekre, még elégedettebb vendégkörre vágysz? Egy kicsit felráznád munkád és vendégköröd is a megszokásból? Esetleg most nyitottad szalonod és segítségre van szükséged a vendégkör kialakításában? Vegyél részt Te is a személyre szabott Vendégmágnes fodrász marketing tréningen!

5 kérdés és 5 válasz a Vendégmágnes fodrász marketing képzésről

Ismerd meg képzésünket, a Magdi Szépségszalonban ilyen volt (fényképes beszámoló):

Tegnap egy nagyon klassz délelőttöt töltöttem a Budapest belvárosában található Magdi Szépségszalonban. A csapattal ezúttal nem a szépülésről beszélgettünk, hanem arról, miként tudunk közösen létrehozni nekik egy olyan átfogó marketing stratégiát, amivel még több új vendéggel ismertethetik meg munkájukat. Magdi, Noémi és Zoli úgy döntött, itt az ideje, hogy célzott marketinget alkalmazzon a szalon és tevékenységeik népszerűsítésére.

2014. augusztus 26., reggel 10:30, belváros. Az Erzsébet tértől egy percre lévő Gerlóczy utcába gyalogolok, a Magdi Szépségszalonba. A szalonban sürgés-forgás, egy manikűrre és egy gyors hajszárításra érkezett a vendég és már rohan is tovább a fotózásra. Mi pedig megisszuk az első kávét és nekilátunk a munkának.


Magdi, Noémi és Zoli megkapják az egyedileg nekik készített, névre szóló marketing könyv- és munkafüzetet: belevágunk. A Vendégmágnes tréning első részében a marketingről és a reklámozás fontosságáról beszélgetünk, tapasztalatainkat megosztjuk egymással, majd a második részben áttérünk arra a gyakorlatra, amivel a szalon dolgozói kézzelfogható praktikákat kapnak tőlünk. Közösen meghatározzuk a célcsoportot és közben ügyelünk a meglévő vendégkör maximális kiszolgálására is.

Vendegmagnes kepzes a Magdi Szalonban Budapest 2014. 08. 26 (15)

Tegnap meghatároztuk az alapokat, kitűztük a célokat, most kezdődik a megvalósítás és a Vendégvonzás. Hamarosan beszámolok a további fejleményekről nektek!

„Ez a képzés megmutatta nekem, hogy mi az igazán fontos a munkámban. Megmutatta, hogy nem gyártani, hanem alkotni kell és lehet is a mindennapokban! Ha éppen nincs semmi újdonság, amit kipróbálhatsz, akkor belefásulsz… Legjobbkor jött ez a képzés nekem.” Szőcs-Trekovanyic Magdolna, a Magdi Szépségszalon tulajdonosa

„Ez a tréning lendületet ad!” Boros Zoltán, kéz- és lábápoló a Magdi Szalonban

Vendegmagnes fodrasz marketing kepzes a Magdi Szalonban Budapest 2014. 08. 26 (4)

Te is szívesen részt vennél egy személyre szabott Vendégmágnes fodrász marketing tréningen? Egy kicsit felráznád munkád és vendégköröd is a megszokásból? Új vendégekre, még elégedettebb vendégkörre vágysz? Esetleg most nyitottad szalonod és segítségre van szükséged a vendégkör kialakításában?

Keress meg a tréning részleteiért. Ne feledd, a megújulás Neked is jár!

Hansági Dorka
06-30/2511-411
hansagidorka@fodraszinfo.com

Hansagi Dorka Vendegmagnes fodrasz marketing kepzes fodraszinfo (1)

Hansagi Dorka Vendegmagnes fodrasz marketing kepzes fodraszinfo (1)

Szöveg: Hansági Dorka

Ha tetszett a beszámoló és szerinted fodrászkollégáid számára is érdekességgel szolgálhatok, kérlek, oszd meg velük! Köszönöm 😉 (Ha pedig vendégként találtál oldalunkra, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a Magdi Szépségszalon exkluzív szolgáltatásait és ezt a remek csapatot. Elérhetőségük: www.magdiszepsegszalon.hu)