Koczka: Random Shooting day 3.

Kockza Random Shooting day 3

Sorozatot indítottunk – rákapaszkodva egy meglévő sorozatra és ez nem más, mint Koczka Random Shooting Day kollekcióinak bemutatása. Képek, érzések, random művek – keresd az egységet és vessz el a részletekben. Random Shooting day 3.

 

Megtalálni a fotózáshoz tökéletes helyszínt

Peleskey Zsuzsa összeállította a mood-ot, ami nagyon megtetszett Olivéréknek. Olivér és César együtt dolgoznak. Olivért annyira megihlette a mood, hogy elintézte nekünk, hogy be tudjunk menni a több éve már bezárt orosz kórházba. Luca – a modellünk – egy pici, törékeny kislány, de nagyon ügyesen végig csinálta velünk a késő esti fotózást a mostoha körülmények ellenére.

 

A fotózás háttere – botorkálni a sötétben

A haj és a smink nálam készült a szalonban. Rikk Ági minden helyzetben csodákat alkot, ez most is így volt. Pontosan olyan sminket készített, ami tökéletesen illet a mood-hoz és a modellhez. Miután elkészültünk, irány a kórház. Nagyon hideg volt, a kórházban pedig se fűtés, se világítás nem volt. Erre persze az elején nem gondoltunk, én valamiért mégis beraktam egy elemlámpát – talán a fesztiválozós múltam miatt, – ami persze hatalmas segítség volt.

 

Egy jó képért akár átfagy az ember és ha kell, szellemek közt jár

Annyira hideg volt, hogy mindenki levette a kabátját és amit csak tudtunk, ráakasztottunk a modellre, nehogy megfázzon. Őszintén szólva eléggé féltünk a fotózás alatt. Képzeljetek el egy régóta bezárt, lerobbant kórházat, ahol rettentő hideg és vaksötét van és ahol egy másodperc alatt el lehet tévedni. A szellemekről nem is beszélve, akik tuti ott voltak… Hatalmas katarzisélménnyel távoztunk a fotózásról. Mindenki boldogságfröccsként élte meg ezt az estét a körülmények ellenére is.

 

 

Kockza Random Shooting day 3 Kockza Random Shooting day 3 Kockza Random Shooting day 3 Kockza Random Shooting day 3.1

Szöveg: Koczka
Fotó: Touset Media – César G. Touset, Pusztai Olivér
Haj: Koczka /davines/
Stylist: Peleskey Zsuzsa
Smink: Rikk Ági
Modell: Luca Komáromy @ Icon Model Management Hungary

A projekt Facebook oldala itt található. Random S. Day 1. Random S. Day 2.

Tetszik a kollekció? Hamarosan jön a többi is. Köszönjük, ha nyomsz egy Like-ot és megosztást, ezzel is segítve munkánkat! 😉