Hajszínezés Step by Step: Triangle Color technique

A megújulás mindenkinek kell, a zord téli időben pedig fontos, hogy színeket is lássunk magunk körül. A hajtrend a természetesség mellett az élénkebb színeket is hirdeti ezen a télen, így nem árt felkészülni vendégeink vágyaira. Legújabb Step by Step anyagunkban Szikriszt József, a Joico művészeti vezetője mutat be egy nagyon látványos hajszínezési technikát, amihez egy speciális színkombinációt is ajánl.

Hajszínezés Step by Step: Triangle Color technique

Kiindulási alap

Válasszunk le a frufru területen egy téglalapot, majd ezt a téglalapot osszuk fel 4 kisebb háromszögre, melyeket szeparáló csipeszekkel válasszunk külön. A téglalap elhelyezkedése függ a frizura formájától, én jelen esetben kissé megemeltem a jobb oldalát, így diagonálisan helyeztem a frufruba (ez a kis elmozdítás lendületesebb színátmenetet eredményez majd).

A bal oldalon kezdem a színezést lentről felfelé haladva.

Bekenem a teljes háromszöget a JOICO Color Butter Blue árnyalatával, mely nem csak gazdag színpigmentekben, de tulajdonképpen egy pakolás is, így a haj szerkezetét is ápolja. A kész tincset egy fólián pihentetem.

Most folytatom a színezést alulról a harmadik háromszöggel, mely megegyező irányban áll és ugyanezzel a JOICO Color Butter Blue árnyalattal színezem be. (Mivel a színező használatához ajánlott kesztyűt viselni, így célszerű az azonos színeket egymást követően felkenni, hogy ne kelljen folyton kesztyűt váltani.)

Ha kész van a második kék háromszög is, ugyanazon a fólián pihentetem, mint az előzőt.

Óvatosan befedem egy fóliával és jöhet a másik árnyalat!

A kimaradt két háromszöget most a JOICO Color Butter Pink árnyalatával kenem be és a fólia tetején pihentetem. A hatóidő mindösszesen 5 perc! Ezt követően alaposan leöblítem és megszárítom a frizurát.

A kész frizura szárításához a Joico STRUCTURE Smooth Shock egyenesítő habot használtam.

Tipp: Ha eklektikusabb színeredményt szeretnénk, fessük minden háromszöget más-más színűre. Ha puhább színeredményt szeretnénk, fessük meg csak az első és a harmadik háromszöget, a második és a negyedik maradjon az alapszín!)

Joico Color Butter színező és hidratáló pakolás, mely 7- 10 hajmosásig megőrzi hatását

A Joico téli újdonsága a Color Butter színező hajpakolás, mely egy különleges, intenzíven tápláló, ugyanakkor varázslatos, élénk színeket is biztosító álomkeverék 6 féle színben. A zöld, kék, titánium, lila, piros és pink színek kiváló megoldást nyújtanak azoknak a szőkéknek, akik szeretnének egy kis izgalmat vinni frizurájukba és azoknak is, akik felfrissítenék korábbi hajszínüket.

A JOICO legkorszerűbb technológiáit – mint a hajszálak erősítéséért felelős Arginin, valamint a hajújraépítő funkcióval bíró Bio-Advanced Peptide ComplexTM –et – ötvöző színező pakolás használata egyszerre élmény, divat és rendkívül intenzív hajápolás.

Az alábbi Triangle Color technique step by step-ben ezt a két terméket használta Szikriszt Joci: 

A Joico Color Butter használata @ Weisz Fanni

A Joico Color Butter hajszínező pakolásának teljes színpalettája: 

Próbáld ki a Joico újdonságát, a Color Butter színező hajpakolást.

A webshopban itt tudod megrendelni: https://webshop.joico.hu/szinezo-hajpakolas/

 

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: Joico

Ha tetszett a step by step és szerinted kollégáid számára is érdekes lehet, akkor köszönjük a megosztást és Like-ot! 😉