Hajegyenesítés hajvasalóval lépésről-lépésre

hajegyenesites hajvasaloval ghd.1

Hetek óta osztunk meg infókat veletek a tökéletes hajegyenesítésről, a hővédelem fontosságáról, a szakszerű mozdulatokról. Úgy gondoltuk, hogy az elméleti tudás után éppen itt az ideje, hogy bemutassuk gyakorlatban is nektek a hajvasalás lépéseit.

Hajegyenesítés hajvasalóval lépésről-lépésre, képekben

Első lépés: előkészítés és hővédelem
Fújj az enyhén vizes hajadra szárítás előtt 4-6-szor a ghd Egyenesítő & Hajformázó Spray-ből, vagy pedig száraz hajadra formázás előtt. A szükséges mennyiség a hajad hosszához mérten változhat. A termékben megtalálható a ghd hővédő rendszere, így külön hővédő termék használata nem szükséges.

hajegyenesites hajvasaloval ghd.1

Második lépés: szárítás
Szárítsd meg a hajad egy lapos kefével.

hajegyenesites hajvasaloval ghd.1

Harmadik lépés: hajvasalás
Kezdd el a hajvasalást az alsó tincseken. A hajvasalást végezd úgy, mintha fésülnéd a hajad, de ne húzd túl gyorsan végig a tincseken a vasalót, mert úgy a hő nem járja át eléggé, és nem lesz egyenes a haj. Ha ügyesen forgatod, és a végén befelé húzod, természetes lesz az eredmény. Fontos: a kész tincseket ne csipeszeld el, mert az a frissen vasalt hajba töréseket okozhat. A ghd hajvasaló 185C°-ra melegített lapjaival elég a tincseket egyszer áthúzni a tartós eredményért.

hajegyenesites hajvasaloval ghd.1

Negyedik lépés: extra csillogó haj
Permetezz a ghd Csillogó Finish Spray termékéből a lapos kefére, majd fésüld át vele egyenletesen a teljesen kivasalt hajat. Ezzel a trükkel a terméket egyenletesen tudod eloszlatni a frizurán, az eredmény magáért beszél.

hajegyenesites hajvasaloval ghd.1

hajegyenesites hajvasaloval ghd.1

Íme, a kész frizura:

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: ghd

Tetszett a step by step? Máskor is szívesen látnál oldalunkon frizurakészítős anyagokat? Akkor köszönjük, ha nyomsz egy like-ot és megosztást, ezzel is segítve munkánkat!