Ez kész cirkusz!

Szeretjük a nemzetközi kollekciókat, hiszen mi is tanulunk belőle, ráadásul előremutató inspirációkat mutathatunk nektek. De azt még jobban szeretjük, mikor hazai fodrászmesterek munkáival büszkélkedhetünk, mi is készül itthon. Ezúttal egy szentesi szakember, Tonomárné Dancsó Erika mutatja meg legújabb kollekcióját, a cirkuszt! Fogadjátok szeretettel. (Apropó, te is megmutatnád kollekciód? Írj nekünk a kozosseg(kukac)fodraszinfo.com címre.)

Miért éppen ezt a témát választottad?
Minden évben készítünk a csapatommal egy show műsort az esküvő kiállításra. Hatalmas kihívás volt az első műsorunk, hiszen két napig csak menyasszonyi modellek frizuráját készítettük, majd azokat mutattuk be esküvői ruhában. Ezúttal szerettem volna megmutatni, milyen gyönyörű, mennyi rejtelem, lehetőség, szín, stílus és élet van a mi szépséges szakmánkban. Kitaláltam, legyen ezúttal a műsorunk fele művészet. Színház és kitörés a hétköznapokból. A másik fele pedig esküvői frizurák, ruhák, sminkes inspirációk erre az évre.

Ki a szakmai példaképed?
A példaképem Laetitia Guenaou fodrászmester, aki inspirált minden show előtt. Persze eleinte a YouTube-on ismerkedtem munkáival. Szerencsére azóta többször volt lehetőségünk arra, hogy személyesen tőle tanuljunk szalonom munkatársaival együtt, amit mindig egy csodának élek meg.

Mit jelent számodra a cirkusz?
A cirkusz világa a színek, a csillogás, a nevetés, az ügyesség, másság, művészet és a színpadi élet összessége. Imádom!

Tonomarne Dancso Erika Loreal cirkusz kollekcio fodraszinfo2258

Mi a célod ezzel a kollekcióval?
Élményt szeretnék adni, ami színes és más. A célom, hogy a nézők a kollekciónkat nézve libabőrösek legyenek a boldogságtól, olyan pillanatokat fedezzenek fel benne, amik az életük részei. Ebben mind csapatom, mind vendégeim maximálisan támogatnak. Mindig várják az újat és visszaigazolják, hogy igenis érdemes időt és energiát befektetni az alkotómunkába is. Ők inspirálnak, bizalmat és hitet adnak, én pedig nagyon nagyra értékelem őket.

Tonomarne Dancso Erika Loreal cirkusz kollekcio fodraszinfo2256

Tonomarne Dancso Erika Loreal cirkusz kollekcio fodraszinfo2254

Tonomarne Dancso Erika Loreal cirkusz kollekcio fodraszinfo2253

Tonomarne Dancso Erika Loreal cirkusz kollekcio fodraszinfo2251

Szöveg: Hansági Dorka
ruha: DiNORR esküvői szalon, Domján Ilona Elene Couture
smink: Diószegi Orsolya, Vargáné Ágoston Szilvia
haj: Bódi Tünde, Molnár Dorci, Biár Edina, Csenki Szilvia, Labancz Anett, L’Oreal professionnal Dancsó Erika Szalon csapata
fotó: Pintér Ferenc

Tetszett a kollekció? Köszönjük, ha megosztod kollégáiddal is! 😉