Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

#Glitterroots hajtrend 2017

A fesztiválszezonnak lassacskán vége, ám most kezd igazi hódító útjára lépni a #Glitterrots, 2017 egyik legkönnyebben elkészíthető hajtrendje. A szórakozóhelyeken a csajok csillogó frizurával pompáznak, de mi ez az egész és kinek jó? Mutatjuk az elkészítési módot, a lehetőségeket és jó sok #glitterroots frizura fotót inspirációként, ha vendéged is erre vágyna...
glitterroots hajtrend 2017 OLVASS TOVÁBB >

Világújdonság: hőre változó hajszín

Eddig azt hittük, hogy ez csupán egy újabb jól sikerült közösségi média hack, de most már tudjuk, hogy ez egy nagyon is élő dolog. Megérkezett az első hőre változó hajfesték, ami ezidáig egy cég kínálatában található meg. Nézd csak, mit tud!
pravana-hajfestek-hore-valtozo-hajszin OLVASS TOVÁBB >

Mi a fodrász feladata? Mi a fodrász kötelessége?

Sok szó esett már arról oldalunkon, mi az, ami a vendégektől elvárható egy fodrászszalonban, ám arról még nem beszéltünk, mi a helyzet a fodrászokkal. Beszéljünk arról is, mi a fodrászok feladata, ne csak mindig arról essen szó, hogy a vendégnek hogyan kéne viselkednie a szalonban, hiszen nem csak nekik kell megfelelni a mi elvárásainknak, hanem nekünk is feléjük. Domokos Andrea fodrász gondolatait tolmácsoljuk felétek a szakma emberi, etikai oldaláról.
hairdresser-mi-a-fodrasz-feladata OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >