Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

Salon International 2017 @ Trevor Sorbie show

Rendben, még csak nyár van, de nem árt már most jó előre megtervezni az éves fodrászati továbbképzéseket: a sorból persze a Salon International 2017 kiállítása sem hiányozhat, ami idén is sok érdekességet tartogat: például Mr. Trevor Sorbie Live Stage-es bemutatóját. Save the date: 2017. október 14-16. Salon International London. Hozzuk a részleteket.
salon international 2017 trevor sorbie.5 copy OLVASS TOVÁBB >

Viola Dóra 15 év után otthagyta az Alfaparf-ot

Az idei év is sok izgalmat tartogat a fodrászszakmában. Legutóbb Viola Dóra fodrászmester robbantott bombát: 15 év után felállt az Alfaparf oktatási vezetői székéből, hogy egy hazánkban jelenleg jóval kisebb ismertségnek örvendő márkának legyen a művészeti vezetője. Döntésére és jövőbeli terveire is kíváncsiak voltunk, ezért beszélgettünk vele egyet.
viola dora portre alfaparf senscience 3 OLVASS TOVÁBB >

Úristen, őszülök! Avagy azok a szexi őszhajú pasik...

A minap, 23 éves lányom felüvöltött a fürdőszobában: “Mama! Nagy a baj, gyere azonnal!” Mindent eldobva rohantam, hogy segítsek bajba jutott gyermekemnek. Be kell látnom, óriási problémával állunk szemben. 3, azaz három ősz hajszál világít a feje tetején. Összeomlott csemetémnek megpróbálom elmondani, hogy a tragédiák nem itt kezdődnek és hosszasan mesélek neki a 2017. évi hajtrendekről, no meg George Clooney-ról is.
oszhaju pasik OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >