Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

Nyerd meg Vidal Sassoon: Vidal - Az önéletrajz című könyvét karácsonyra!

Nincs ötleted, mivel lephetnéd meg kedvenc fodrászodat, kollégáidat, vagy éppen magadat idén karácsonykor? Ha kibírod addig, akkor mondjuk a választ, ha nem, akkor pedig van egy tippünk a hétvégi olvasgatásra. Főzz egy jó meleg teát, gubózz be a paplan alá és nyisd ki azt a könyvet, amire mindig is vártál: olvasd el Vidal Sassoon önéletrajzát. A könyvújdonság friss, ropogós, nemrég érkezett a nyomdából és minden fodrász példaképéről szól. Ha ennél is több ajánlásra és a könyv pontos lelőhelyére vagy kíváncsi, kattints tovább!
vidal-sassoon-az-oneletrajz-fodraszinfo OLVASS TOVÁBB >

Mazella&Palmer Paule kollekció (videóval)

Mazella&Palmer a tökéletes hajvágás megszállottja. Legújabb kollekciójuk is erről árulkodik. A frizurák kifinomultak és végtelenül precízek. A fodrászpáros védjegye az újdonság, mely színek és formák tekintetében e kollekcióban is megjelenik. Paule kollekciójuk  négy női és egy férfi frizurát mutat be. 
mazellaandpalmer_paule_hair_cllection_2016_fodraszinfo_006 OLVASS TOVÁBB >

Bódi Ákos és a TIGI Nemzetközi Kreatív Csapata Budapesten #HowFarWillYouGo

Mit szeretünk a TIGI-ben? A lendületet, a dinamizmust és a fiatalságot. Ötkertes bemutatójuk feltette a pontot az i-re. A TIGI Nemzetközi Kreatív Csapata megmutatta, mi az, amiből a jövő trendjeit tekintve meríthetünk: Bódi Ákos, Warren Boodaghians és Philip Downing elhozta Magyarországra a 2017-es TIGI kollekciót.
tigi_2017_shift_collection_fodraszinfo_043 OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >