Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

Minden, ami a SzalonSkicc-ből kimaradt: a Color & Cut Hajszalonok tulajdonosaival beszélgettünk

Egy egyszerű elgondolásból jól működő üzlet. Madách Gabriella és Rusznyák Csaba, a Color & Cut Hajszalonok tulajdonosai öt éve gondoltak egyet és elindították vállalkozásukat: létrehozták első szépségszalonjukat. Most ott tartanak, hogy három jól működő üzletük mellett további szalonok és egy fodrász akadémia nyitását fontolgatják. Legutóbb a SzalonSkicc műsorban láthattuk őket, de mi arra is kíváncsiak voltunk, ami nem fért bele a 22:35 perces műsoridőbe. Velük készített interjúnkat itt olvashatjátok.
szalonskicc color and cut hajszalonok schwarzkopf professional.1 OLVASS TOVÁBB >

A fodrászverseny az élete: interjú Hintenberger Mátéval

Nagyon kevés olyan kitartó fiatalt látni, aki évről-évre ott áll a legnagyobb nemzetközi fodrászverseny, az OMC pástján és időt-pénzt-energiát nem kímélve az év 365 napjában azon van, hogy versenyzői skill-jeit tökélyre fejlessze. Pedig Máté már volt 5. csapatversenyben, világszinten, de számára ez nem megnyugvást, hanem éppen lendületet ad a tanulásra és fejlődésre. Vele beszélgettünk idei terveiről és a tavalyi párizsi Európa Bajnokságról.
hintenberger mate bizsics katalin fodraszverseny omc fodrasz vilagbajnoksag 2016 OLVASS TOVÁBB >

2017-es frizuradivat előrejelzés Hajas László fodrászmestertől (videóval)

Év elején mindenkit az foglalkoztat a szépségszakmában, vajon milyen lesz a frizuradivat? A színes, vagy a naturális vonal, a hosszabb, vagy a rövidebb hajak fognak hódítani idén? Ha te is kíváncsi vagy a 2017-es frizuradivatra, érdemes megnézni a Hajas László fodrászmesterrel készített interjút, amiben többek között erre is választ kaphatsz.
hajas laszlo fodraszmester hajdivat 2017 fem3 OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >