Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

A TIGI márka élete Magyarországon – hivatalos sajtóközlemény  

Az elmúlt pár hét igencsak eseménydúsra sikeredett a fodrászati szférában, mint azt ti is olvashattátok oldalunkon. Mivel célunk a fodrászok és a szépségipar azonnali és pontos tájékoztatása, ezért megkerestük a TIGI márka hazai forgalmazóját, a Díva Kft-t is, hogy nyilatkozzon nekünk a márka hazai életéről és a termékek elérhetőségéről. A Díva Kft. hivatalos sajtóközleményét most kaptuk meg, amit itt közlünk teljes egészében. 
TIGI London 2017 fodrasz kepzes OLVASS TOVÁBB >

Mi lesz a Wellát forgalmazó céggel? Itt a hivatalos közlemény!

A Haircare Professionals Kft. - a Wella Professionals korábbi forgalmazója - névváltásáról és teljes márkaportfólió megújításáról beszél. A hivatalos közleményből most minden kiderül, ami eddig csupán szóbeszéd volt. Természetesen amint megtudjuk azt is, hogy mi lesz a Wella Professioanls magyarországi márkájával, azt is megírjuk nektek.
Goldwell Magyarországon_glamour team wella professioanls OLVASS TOVÁBB >

25 divatos fesztivál frizura a Szigetre!

Cikkünkben a legtrendibb fesztivál frizurákat találod, amiket a #ONESHOT Hair Awards nemzetközi versenyre készítettek a fodrászok. A finalisták közt magyar versenyzőt nem találunk, de ez ettől még nem szegi kedvünket: bátran inspirálódunk a feltöltött munkákból. Íme 25 divatos fesztivál frizura a Szigetre!
kristinacheeseman fesztival frizura 2017 OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >