Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

Fodrászverseny az élete: interjú Berendi Henrik feltörekvő fodrásszal

A „Berendi-klán” legifjabb tagjának sikereiről elég sokszor hallhattuk már és gondolhattunk a kapcsolatok révén éppenséggel mindenfélét. Akinek a páston bemutatott frizurák nem voltak elég meggyőzők, azoknak ajánljuk ezt az interjút, amit Berendi Henrikkel készítettünk és amiben az ifjú tehetség a versenyzésről, tanulásról és a csapatmunkáról beszélt nekünk. Érdemes elolvasni.
berendi henrik berendi team fodraszverseny moszi fodraszinfo4 OLVASS TOVÁBB >

Vidal Sassoon könyvkritika Homenik István fodrászmestertől

Vidal Sassoon önéletrajzi könyve 2016 novemberében került a könyvesboltok polcaira, melynek kapcsán egy játék is volt Facebook oldalunkon. A könyv fodrászos és nem fodrászos körökben is nagy sikert aratott, a „Fodrászbibliát” mindenki szívesen olvasta és olvassa. Homenik István fodrászmester, aki maga is rendszeres látogatója a Vidal Sassoon Akadémiának, megírta nekünk személyes könyvkritikáját.
vidal sassoon book konyv fodraszinfo OLVASS TOVÁBB >

SzalonSkicc: szalonátalakítás Szepesiné Melindáéknál (videóval!)

A SzalonSkicc 2. évadját Szepesi Melinda és csapata nyitotta. Melindáék gondoltak egyet és családias szalonjuk felújításához a SzalonSkicc stábját hívták segítségül. Bár a végeredmény önmagáért beszél, Melinda most nekünk erről mesél.
szalonskicc schwarzkopf professional 2017 teve musor OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >