Kezdőoldal

Legújabb cikkek
Korábbi cikkek >

Javuló fodrászcikk-ellátás! 1980-ban megjelent újságcikk Hafner Sándor fodrászcikk kereskedőről, a nagypapámról

A legszebb dolog, amikor megtudsz valami szépet, érdekeset a családod múltjáról. Én sajnos már nem ismertem nagypapámat, Hafner Sándort, aki egyike volt a legelső fodrászcikk-kereskedőknek Magyarországon. A szakmában mindenki ismerte és nagyon nagyra tartotta – hallom lépten-nyomon a szakma nagyjaitól, az ország fodrászaitól. A minap a kezünkbe került egy 1980-ban készített cikk, ami beindította a fantáziám: minél többet meg szeretnék tudni róla, amiben a te segítséged is kérem! Előbb olvasd el a cikk átiratát és kérlek utána a kérésemet is.
hafner-sandor-fodraszcikk-kereskedo-fodraszinfo.1 OLVASS TOVÁBB >

SzalonSkicc a kulisszák mögött – beszélgetés Horváth Szilárd műsorvezetővel 

Amint láthattátok, a SzalonSkicc 2. évadja egyrészről megújult, másrészről semmit sem változott. Az alap koncepció megmaradt: a fő cél a szalonok felújítása mellett a professzionális szolgáltatások megismertetése a vendégekkel; ám a megvalósításban találunk eltérést. Rögtön a műsorvezető személyénél, akinek hatására a SzalonSkicc egész karaktere formálódott. Horváth Szilárddal, a második évad műsorvezetőjével beszélgettünk, kíváncsiak voltunk „fodrászos élményeire”.
x-default OLVASS TOVÁBB >

Frizurakollekció 2017: eljött a nőies frizurák éve!

2017 a nőies nők éve. Igazán kiböjtöltük már, hogy a kollekciókban végre újra a nőies frizuráké legyen a főszerep. Csillogás, glamour, kacérság és egy cseppnyi játékosság látható a Sanrizz legújabb kollekciójában is. A frizurák teltek, érett nőket céloznak meg és változásra késztetnek. 2017-es frizuradivat képekben.
sanrizz collection 2017 frizurakollekcio fodraszinfo OLVASS TOVÁBB >
Videotárból
Videotár >